Termékek Menü

Szállítási- és Fizetési módok

Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, személyes és utánvéttel történő készpénzes fizetésre.

1. Fizetés utánvéttel: A teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben (kártyás fizetésre nincs lehetőség) a küldemény kézbesítőjének.

2. Fizetés személyesen: A teljes vételárat a csomag átvételekor kell kifizetni készpénzben (kártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség) az átvétel helyén és idejében.

3. Banki átutalás: A megrendelés ellenértékét utalni a lenti adatok alapján szükséges. A kiszállítási időt ebben az esetben az átutalás számlánkon történő jóváírása határozza meg és csak azután áll módunkban a szállítási folyamatot elindítani, hogy az összeg megérkezett. 

Kérjük, átutalásánál tüntesse fel a ’Közlemény’ mezőben a megrendelése számát (visszaigazoló e-mail tartalmazza azt)!

Cég neve: Wine Shack Kft.
Bankszámla szám: Raiffeisen Bank 12011179 – 01438206 - 00100003
Megjegyzés: Rendelés száma

 

Szállítás

A küldemények átvétele lehetséges személyes átvétellel, illetve a szállítás és kézbesítés megvalósulhat futárszolgálattal vagy saját alkalmazottal. A termék szállítási idejét egyedileg egyeztetjük Önnel és minden esetben a visszaigazoló e-mail tartalmazza azt. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon a csomag feladásának vagy a kiszállítás megkezdésének időpontjáig. A borok állagának megóvása miatti különböző raktárakban való tárolás miatt a web-shopunk a szokásosnál esetenként lassabb lehet, így emiatt megértését kérjük. Minden esetben egyeztetünk Önnel a várható és tartható kiszállítás idejéről, és ha az Önnek nem megfelelő természetesen igyekszünk segíteni és akár a vételtől is elállhat. A szállítás költségei a választott szállítási-, fizetési módtól, a vásárlás összértékétől és/vagy a vásárolt tételek száma alapján különböző lehet – a végső szállítási díj minden esetben a visszaigazolásban feltüntetve. Az elérhető módozatok, azok költségei és egyéb tudnivalók:

 

 

1. Személyes átvétel

Az Ön által megrendelt termékeket a visszaigazolásban* jelzett időponttól számított 10 munkanapon belül van lehetősége átvenni (szállítási idő) a Wine Shack Kft. 1111. Budapest, Kende utca 11. sz. (a címre klikkelve a google térképére visz) alatti központjában az előre egyeztetett időpontban. Időpontot a visszaigazolás előtt, után is lehet egyeztetni a telefonos elérhetőségeinken vagy e-mailen.

Szállítási díj:  0 HUF

 

2. Futárszolgálat, házhoz szállítás

Web-shopunk a Fáma Futár szolgáltatásait használja Budapesten és vidéken egyaránt. A megrendelt terméket a csomag feladását követő 48 órán belül szállítjuk. A csomag feladásának ideje függ, hogy az adott termék melyik raktárunkban érhető el*.

Szállítási díj: Lásd a táblázatot alább (az árak bruttó árak, tehát az ÁFA-t tartalmazzák)

Szállítási összeg

Szállítási díj

 

0 - 15.000 Ft

1.990 Ft

 

15.001 - 30.000 Ft

1.490 Ft

 

30.001 – Ft

0 Ft

 

A futár a csomagok kézbesítését 8.00 és 17.00 óra között végzi. Amennyiben ezen időszak alatt nem tud otthon tartózkodni, szállítási címként érdemes munkahelyi címet (amennyiben lehetőség van rá) megadni. Az szolgálat az első sikertelen kísérlet után értesítő nyomtatványt hagy és/vagy telefonon megpróbálja értesíteni önt, majd ezt követően még egyszer próbálkozik a csomag kiszállításával. Amennyiben másodszor is sikertelen a szállítás, úgy a terméket visszaszállítják központunkba és ily módon a visszaszállítás díja is a megrendelőre terhelődik. Ebben az esetben az ismételt kiszállítás csak a vételár, az elmaradt első és az újbóli szállítás díjának és a visszaszállítási díjának előre, banki átutalással történt rendezése esetén lehetséges, semmilyen más esetben nem. A csomag tartalma csak az átvételi igazolás aláírását és (amennyiben van) az utánvét kifizetését követően nyitható fel, akkor azonban még a futár jelenlétében javasoljuk azt megtenni (bővebben ’Elállási jog, garancia, szavatosság’ pontban).

 

3. Tulajdonosok által történő szállítás

A vásárlóval előzetesen egyeztetett esetekben és a visszaigazolásban vállalt feltételek mellett. Ez az opció nem a vásárló által igénybe vehető szolgáltatás, hanem kizárólag a vásárolt termékek mennyiségének és értékének függvénye (futárszolgálat nem kezeli a méretet, mennyiséget, a szállítmány értéke meghaladja a szerződési értéket vagy egyéb különleges esetekben) *.

Szállítási díj: 0 HUF

 

4. Nemzetközi megrendeléseket jelen pillanatban nem áll módunkban befogadni és teljesíteni.

 

* Az elsődleges raktárban levő termékekből a megrendelést követő 2 napon belül el tudjuk indítani a csomagot. Amennyiben a termék másodlagos raktárunkban van, vagy magánál a borásznál, abban az esetben előfordulhat, hogy a csomag feladása 7 munkanapot is igénybe vehet. Minden, nem az elsődleges raktárunkból történő szállítás esetén azt jelezzük és telefonon egyeztetünk Önnel. Ha a termék időközben elfogyott a pincénél vagy egyéb okokból 7 munkanapnál többet vesz igénybe a várható szállítási idő ismeretében hozhat döntést a rendelése további kezeléséről. Sok esetben kis borászatokkal dolgozunk, akik nem akkor palackoznak, amikor akarnak, hanem amikor tudnak, és ez okozhat fennakadást a beszerzésben. A feltüntetett szállítási időket a csomag feladásának napjától számítjuk, ami a fentiek alapján és a speciális termékkezelés miatt jelentősen eltérhet rendelésenként.

 

A szállítástól elállás

Ha elfogyott a termék vagy a szállítás vállalható ideje nem megfelelő Önnek abban az esetben felajánlunk más terméket vagy a hiányzó termékkel csökkentjük a rendelés értékét. Amennyiben Ön előre fizetett és nem kéri a felajánlott helyettesítő terméket abban az esetben az igény írásban való visszaigazolását követően 14 munkanapon belül visszautaljuk a kérdéses összeget a vásárló bankszámlájára. Természetesen, ha a web áruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésre, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni, ahogy azt a fentiekben is vállalta a web áruház. Az áruházunk nem köt szerződést kiskorúakkal és a megrendelő a kereskedelmi feltételek (jelen esetben ÁSZF) elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Előfordulhat, hogy a megrendelt termékek nem a saját kartonjukban fogja megkapni, ez ne tévessze meg az átvételkor és a kibontáskor. Igyekszünk minél kevesebb alkalommal ezt a megoldást választani, de megértését előre is köszönjük. Akár a saját kartonunkban, akár más módon szállítunk, csomagolási díj nem kerül felszámításra.