Termékek Menü

Luminor - Mécses a borospohárban

Mécses a borospohárban, kreatív lakásdekoráció!

 

Ha szeretnéd egyszerűen, de kreatívan feldobni a vacsora hangulatát, vagy csak a hétköznap estéidet hoznád hangulatba, akkor itt a kiváló lehetőség. Kellemes, lágy hangulatfény, így akár könnyen varázsolhatsz magatoknak egy romantikus estét, vagy megteremtheted a hangulatot egy nyugodt borozáshoz.

Többféle minta, nagyszerű variálhatóság, egyszerű összeállítás. A hangulatodtól függően cserélgetheted és nem kell átrendezni a lakást sem. :) A különböző elemek pedig egymásba téve kis helyen is tárolható, de akár mécses nélkül is a díszei lehetnek a lakásnak. Anyaga speciális UV-, hő- és vízálló műanyag alapú fólia, ezért tulajdonképpen bárhol, akár kültéren is használhatod!

 


Ha van 30 másodperced itt megnézheted, milyen könnyű is összeállítani :)

    


Kiváló ajándék a családnak, a barátoknak, de legfőbbképpen magadnak és a lakásnak. 

A klasszikus mintákkal pedig a külföldi ismerősök napjait is feldobhatod, hiszen hazavihetnek magukkal egy csipet Magyarországot és könnyedén felidézhetik az itt töltött napokat. 

Válogass mintáinkból, keresd a szezonális darabokat, hogy a lakásod az évszak hangulatát követhesse.

Ha tele vagy ötletekkel, vannak saját műveid, amelyet szívesen látnál viszont...nos az is lehetséges! Vedd fel velünk a kapcsolatot itt és érdeklődj a további teendőkről.


Hangulatképek (kattints a képre a galéria megnyitásához):

Ha szeretnéd, egyedi mintákkal is fel lehet díszíteni a búrákat, ezügyben azonban van még szükség némi előkészületre egyeztetés útján. :)

Élvezzétek Ti is ezt a szuper dolgot! :)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Landing page