Termékek Menü

Kupon leírások

WS1403FD168 - 168 rajongó!  - hamarosan

168 Facebook rajongó megléte miatt 168 óráig (azaz 1 hétig) azaz 2014.07.xx.-ig bármilyen értékű vásárlás esetén INGYENES a házhoz szállítás! 
Mindenki, függetlenül attól, hogy Facebook követő vagy regisztrált felhasználója-e a www.wineshack.hu oldalnak élhet a kupon adta lehetőségekkel - feltéve, ha elmúlt 18 éves és az ÁSZF feltételeit magára nézve elfogadottnak tekinti. Egy vásárló a promóció ideje alatt korlátlan számú megrendelést adhat fel, azok mindegyikére érvényes az ingyenes házhoz szállítás  (a Wine Shack Kft. fenntartja magának a jogot, hogy az egyes rendeléseket összevonva szállítsa ki). A résztvevő termékek köre nincs korlátozva, de készlethiány előfordulhat, ami miatt semmilyen felelősség nem terhelheti a Wine Shack csapatát.
A kiszállítás történhet futárcéggel vagy a tulajdonosok által az előre egyeztetett időpontban. Az ingyenes kiszállítás a promóció ideje alatt beérkező megrendelésekre érvényes, függetlenül a kiszállítás valós idejétől. A kuponkód felhasználásának módja az ÁSZF - link az ÁSZF-hez
megfelelő pontjában található, annak nem megfelelő használatából eredő károkért felelősséget nem vállalunk (ha nem lett beütve a kód a kedvezményt utólag nem áll módunkban érvényesíteni). 

 

WS1401B20 - Blog olvasó 20%!  - folyamatban

Blogban az adott cikkben - 2014.07.08.-án publikált 'Tokaji iskola part 1- alámerülés az agyagban' - elrejtett szövegben található a kuponkód. Mindenki, aki olvasta, megtalálta és vásárolni szeretne élhet a kupon adta lehetőségekkel - feltéve, ha elmúlt 18 éves és az ÁSZF feltételeit magára nézve elfogadottnak tekinti. A kuponkód csak a regisztrációt követően használható fel az első rendelés alkalmával, egy vásárló számára egy alkalommal. A kód 20% kedvezményre jogosít a kosár teljes értékéből - korlátozás nélkül. Készlethiány előfordulhat, ami miatt semmilyen felelősség nem terhelheti a Wine Shack csapatát. A szállítási díjra a kedvezmény nem vonatkozik. A blogban az elrejtett szöveg 2014.08.08.-ig lesz feltüntetve és az kupon is eddig az ideig felhasználható - ez a szövegben is szerepel a kód után feltüntetve.