Termékek Menü
0

Kislaki Bormanufaktúra

Kislaki Bormanufaktúra - Légli Géza - Szőlőskislak /Balatoni borvidék

Balatonboglártól 3 km-re a dél-balatoni borvidék szívében 19,1 hektáros területen alkot Légli Géza természetközeli szőlőműveléssel és kézműves borkészítéssel. Maximális harmóniára törekszik terület, ember, szőlő és bor között. Intenzív talajmunka, soralj művelés, mechanikus gyomírtás, rovarölő és gyomirtó szerek mellőzése, kontakt permetezőszerek használata, kézi művelés és természetesen kézi szüret. A Balaton hatásai még dolgoznak, de már a védett belső dombok segítik az egyedi mikroklíma kialakulását a tájolás segítségével. Különleges talajadottságú dűlők, ahonnét remek szelektált tételek kerülnek ki. Ha mindez nem lenne elég, akkor a rendszeresen megrendezésre kerülő események otthona a birtok, ami az egész családnak kikapcsolódást ígér.

 

 

 

 

 

Rendezés:
Raktáron
3.720 Ft/liter
2.790 Ft

A rajnai rizling az a fajta, amit ugyan sokan készítenek, de stabil elvárások vannak az irányában. Komoly, karcos és karakteres borok készülnek, amiket sokszor a német alapokhoz viszonyítanak. Ezt a szikárságot öleli körül a balatoni klíma és a kézműves stílus.

Raktáron
4.653 Ft/liter
3.490 Ft

"...bitang jó cucc, nagyon gyümölcs (cherry még mindig), közben pedig egy kifejezetten tartalmas, kiegyensúlyozott ital. Nagyon jó inni, pedig friss még, egy-két évnyi érlelési potenciál van benne..."

Mások kedvencei
3.490 Ft
4.653 Ft/liter
Raktáron
Pincészet: Iványi Pincészet
6.490 Ft
8.653 Ft/liter
Kifutott - Mi szóltunk!
3.490 Ft
4.653 Ft/liter
Raktáron
Pincészet: Szentesi Pince
4.490 Ft
5.987 Ft/liter
Raktáron