Termékek Menü
0

Iványi Pincészet

Iványi Pincészet - Iványi Zsófia
Vókány /Villányi borvidék

2004-ben kezdte a munkát a családi birtokon közösen édesapjával, tőle tanulva az alapokat, amelyeket azóta is magáénak vall: szeretet, tisztelet és alázat. Ennek a hitvallásnak a nyomán haladva, saját utját járja és nem a bevált tankönyvi módszereket követi. 4,5 hektár területen tevékenykedik, tulajdonképpen a szűk környéken egyedüliként foglalkozva borral átlagosan 6 fürt/tőke hozamkorlátozással, gondos szőlőmunkával egész évben és kíméletesen, kézzel szüretelve. A szüretidőpontok megfelelő kiválasztásával, letisztult és egyszerű borászati technológiával igyekszik átadni a szőlő legjobb tulajdonságait a bornak és a fogyasztóknak.

2007-ben kezdett teljesen egyedül dolgozni a borokkal és a természet igen szerencsés évvel valamint minőségi, szép borokkal hálálta meg a hozzáállást és alázatot. Az eredmény talán annak is köszönhető, hogy Zsófia hosszú hónapokig érleli hordóban a borokat, a fehéret és a rosét is. Arról pedig nem is beszélve, hogy nagy hangsúlyt fektet a borok zavartalanságára mivel az általa is használt natúr technológia miatt gondosan figyelni kell a tisztaság megörzésére a palackozás pillanatáig.

Cikkek (archívum):

Cabernet Franc Selection 2007
Merlot 2008
Cabernet Franc 2008

Rendezés:
Kifutott - Mi szóltunk!
8.653 Ft/liter
Pincészet: Iványi Pincészet
6.490 Ft

Rövid időn belül szerzett hírnevet, mi is beálltunk a rajongók közé. Egyszerűség, tradíció, szűretlen borok, kimagasló minőség. Zsófi második évjárata még talán jobban is csiszolt, mint az előző volt. Több gyümölcsösség, több test és karakter valamint annál is több beltartalom. 36 hónap hordó pedig nem teszi nehézzé és túlzóvá, helyette igazi könnyed eleganciát sugároz.

Mások kedvencei
3.490 Ft
4.653 Ft/liter
Raktáron
Pincészet: Iványi Pincészet
6.490 Ft
8.653 Ft/liter
Kifutott - Mi szóltunk!
3.490 Ft
4.653 Ft/liter
Raktáron
Pincészet: Szentesi Pince
4.490 Ft
5.987 Ft/liter
Raktáron