Termékek Menü
Ön itt jár: >

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek
Rendezés:
Raktáron
3.320 Ft/liter
Pincészet: Török Pincészet
2.490 Ft

A korty remekül hozza az enyhén zöld, lágy, fehér-virágos aromákat, mintegy koronaként ül mindezek tetején az enyhe maradékcukor. Kellemes, simulékony ízek mozognak a szánkban, egyértelműen izgalmas ital, a fajtát szépen mutatja. Ha szereted a hárslevelűt, akkor feltétlenül kóstolandó és felfedezendő tétel. /Félszáraz bor./

Raktáron
4.387 Ft/liter
3.290 Ft

Sárgamuskotály, édes iskola szerint. Nagy borok kiegészítője is szokott lenni a fajta, de önmagában is igencsak kellemes élmény. Aszalt gyümölcsök, selymes édesség, savak könnyed játéka, amitől az egész jól emészthető lesz. Semmi gejl, semmi ragadósság, csakis a sárgamuskotály.

Raktáron
4.653 Ft/liter
Pincészet: Vissy Wines
3.490 Ft

2009 remek év volt Tokajban és ezt ezen a boron is lekövethetjük. A hozamkorlátozás és az alázatos munka gyümölcse kóstolható benne. Szélsőségektől mentes, érlelt iskola. Ha szereted a tokaji borokat, akkor muszáj. :)

Raktáron
6.653 Ft/liter
Pincészet: Kikelet Pince
4.990 Ft

Dűlős furmint, amely nagyon szépen, finoman rajzolja fel a fajta száraz arcát. Penge savak, amit leheletnyi maradékcukor ellenpontoz, citrusos felhangok, ugyanakkor némi olajosság és sósság is vegyül az összképbe. Az az elegancia és harmónia jellemzi, amit megszokhattunk - és elvárunk - a pincétől.