Termékek Menü

Bukolyi Családi Birtok

Bukolyi Családi Birtok - Bukolyi Marcell
Eger /Egri borvidék

Marcell édesapja egykoron hobbiból kezdett szőlőtermeléssel és borkészítéssel foglalkozni a napjainkban jól ismert egri Nagy-Egeden. Azt, hogy a terület ma akkora hírnévnek örvend nagyban köszönhetjük az édesapa – Bukolyi László – maximális odaadásának és a tökéletességre való törekvésének. Ez a hozzáállás eredményezhette azt, hogy a családi birtok jelenlegi 68 hektár területéből közel 45 hektár található a hegyen vagy annak közvetlen közelében és a hobbiból főtevékenység lett. Nemcsak a családfőnek, de mára az egész családnak.

Értékes borok – élvezeti, beltartalmi és származási értéküket tekintve egyaránt – készítésére való törekvés, ahogy az ilyenkor lenni szokott, ezúttal is apáról fiúra szállt. Marcell próbálja továbbvinni azt a nem kis örökséget, amit kapott. Ahogy eddigi tapasztalataink mutatják, mind az örökség, mind a tudás, mind pedig az elhivatottság meghozza az eredményét. Érdemes figyelni.

Cikkek (archívum): 

Eger Cottage Fehér 2012
Kékfrankos Válogatás 2012
Cabernet Franc Válogatás 2012

Rendezés:
Raktáron
5.320 Ft/liter
3.990 Ft

Ha szereted a Rajnai Rizlinget, ha szereted azt, amit a hordós érlelés hatása tesz nemesebbé, karcosabbá. Ha bírod, hogy nem finomkodtak azzal a hordóval és közelebb áll a rajnaid a klasszikus német iskolához. Na, akkor, de tényleg csak akkor való neked ez az ital. Férfiaknak, mély beszélgetésekhez, gondolkodáshoz. Nem házibuliba és fröccsbe, akkor sem ha belefér..., ez nem olyan.