Termékek Menü

Bukolyi Családi Birtok

Bukolyi Családi Birtok - Bukolyi Marcell
Eger /Egri borvidék

Marcell édesapja egykoron hobbiból kezdett szőlőtermeléssel és borkészítéssel foglalkozni a napjainkban jól ismert egri Nagy-Egeden. Azt, hogy a terület ma akkora hírnévnek örvend nagyban köszönhetjük az édesapa – Bukolyi László – maximális odaadásának és a tökéletességre való törekvésének. Ez a hozzáállás eredményezhette azt, hogy a családi birtok jelenlegi 68 hektár területéből közel 45 hektár található a hegyen vagy annak közvetlen közelében és a hobbiból főtevékenység lett. Nemcsak a családfőnek, de mára az egész családnak.

Értékes borok – élvezeti, beltartalmi és származási értéküket tekintve egyaránt – készítésére való törekvés, ahogy az ilyenkor lenni szokott, ezúttal is apáról fiúra szállt. Marcell próbálja továbbvinni azt a nem kis örökséget, amit kapott. Ahogy eddigi tapasztalataink mutatják, mind az örökség, mind a tudás, mind pedig az elhivatottság meghozza az eredményét. Érdemes figyelni.

Cikkek (archívum): 

Eger Cottage Fehér 2012
Kékfrankos Válogatás 2012
Cabernet Franc Válogatás 2012

Rendezés:
Kifutott - Mi szóltunk!
3.320 Ft/liter
2.490 Ft

Könnyed, de elegáns. Citrusos, de simogat. Karakteres és savas, de jól iható és laza. Rajnai Rizling, ahogy mi szeretjük. Rajnai Rizling, ahogy sokan szeretik. Minden okoskodástól mentes, remek bor, ami hétköznapi társért kiállt.

Raktáron
5.320 Ft/liter
3.990 Ft

Ha szereted a Rajnai Rizlinget, ha szereted azt, amit a hordós érlelés hatása tesz nemesebbé, karcosabbá. Ha bírod, hogy nem finomkodtak azzal a hordóval és közelebb áll a rajnaid a klasszikus német iskolához. Na, akkor, de tényleg csak akkor való neked ez az ital. Férfiaknak, mély beszélgetésekhez, gondolkodáshoz. Nem házibuliba és fröccsbe, akkor sem ha belefér..., ez nem olyan.