Termékek Menü
0

Pezsgő és minden, ami direkt buborékos

Szex előtt. És után. És közben.

Rendezés:
Kifutott - Mi szóltunk!
3.053 Ft/liter
Pincészet: Dénes Hegybirtok
2.290 Ft

Franciául annyit tesz: kifinomult. Ne akarunk vitatkozni ezzel. Igazi, pezsgős stílusú apró buborékok, huncut aromák. Melegít, feltüzel és határozottan játszik az érzékeinkkel. Teszi mindezt olyan finoman, hogy mire észbekapunk kiürült a palack. Igazi társasági indítóital. Ki ne hagyd!

Raktáron
5.987 Ft/liter
Pincészet: Szentesi Pince
4.490 Ft

Igazi alapfajta a Chardonnay, van aki a pezsgők tekintetében is így gondolja. A tradícionális eljárásnak köszönhetően intenzíven mutatja a fajtajegyeket. Komolyabb hang, komolyabb érzet, kevés játékosság. Erősen szárazra hangolt, nem fog bejönni mindenkinek, csak azoknak, akik értik és szeretik is a száraz, francia pezsgővilágot. Ha új rajongó vagy akkor a Rajnai Rizlinget ajánlanánk. :)

Raktáron
5.987 Ft/liter
Pincészet: Szentesi Pince
4.490 Ft

Egy könnyedebb örömforrás a férfiasabb kínálatban. Rosé, de ezzel együtt is egy remek megidézése a korábban nagy kedvenc Fehér Cuvée Pezsgőnek. Karakter, játék, egyhe maradékcukor érzet, lágy és selymes. Neked csak annyi dolgod van, hogy gondoskodj a lányoknak az utánpótlásról. Unatkozni mondjuk te sem fogsz, azért ez nem egy lányos dolog...